Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Kunstwerken

"the making of"

”Kunst maken” beleef ik als een creatief doorlopend proces dat nu eens resulteert in een snelle rake vondst en dan weer eindigt in met moeite voor elkaar krijgen of opgeven. Het verlangen om geweldloos te kunnen communiceren in woord en beeld inspireert me in toenemende mate te zoeken naar mogelijkheden tot uitvoering binnen interactieve kunst. Daarvoor heb ik publiek op het oog dat wordt uitgenodigd tot herbezinning en bewustworden.

Enkele van mijn inzendingen

Ze betreffen ontwerpen voor installaties en monumenten in de openbare ruimte, waaronder het Theo van Gogh monument en een aantal concepten ter gelegenheid van het Panoramacongres, een monumentale inzending voor een kunsttoepassing in het winkelgebied Weimarstraat en een serie keramische objecten die als uitgangspunt dienen voor plaatsing in de openbare ruimte.

Klik hieronder op de verschillende items om meer te lezen over dit specifieke onderwerp