Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

van kunst je leven maken

"the making of"

”Kunst maken” beleef ik als een geweldig creatief proces dat afwisslend resulteert in een snelle rake vondst en soms snel eindigt met opgeven. Meestal kost het meer tijd om een werk bezield te voltooien. Mijn verlangen om geweldloos te kunnen communiceren in woord en beeld inspireert me in toenemende mate te blijven zoeken naar interactieve mogelijkheden in een  passende kunstvorm.  Daarvoor heb ik publiek op het oog dat zich laat verleiden tot interactie en bewustworden.

voorbeeld ontwerpen

 Installaties, landmarks  en monumenten in de openbare ruimte, waaronder het Theo van Gogh monument en een aantal concepten ter gelegenheid van het Panoramacongres, een monumentale inzending voor een kunsttoepassing in het winkelgebied Weimarstraat, een rotonde-ontwerp voor een winkelgebied  en een serie keramische objecten die als uitgangspunt dienen voor plaatsing in de openbare ruimte.

Klik hieronder op de verschillende items om meer te lezen over dit specifieke onderwerp