Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Testimonials - Wat klanten zeggen over Peter Waltman

Keramuse

Very amused, dat ben ik sinds dag 1 van deze cursus, Precies waar ik naar op zoek was. Alles wat in mij zit komt er nu uit. Een cursus op "MAAT". Goede begeleiding van Peter Waltman, al 40 jaar in dit mooie vak!!! Haal er uit wat in je zit en laat je verrassen! Maar pas op ....het is verslavend!!!!

Keramuse

biedt een prettige, creatieve omgeving met professionele begeleiding voor het verder ontwikklen van mijn draaivaardigheden en om nieuwe glazuren en glazuureffecten te verkennen.

september 2018

Open dag in Zoetermeer volop in de zon met assistenten goed voor 12 nieuwe deelnemers aan de proeflessen

november 2018

Veel geleerd onder meer om van de mast te draaien, groot en piepklein te werken, ook veel geleerd van mijn fouten: Peter ziet waar het aan ligt en geeft gerichte aanwijzingen. De groep is heel gezellig, opbouwend en vrolijk. Van te voren leken het me best lange dagen, maar ik kom nog tijd te kort!  Heerlijke dagen waar ik energie van krijg en ontspannender dan mindfullness.